2011. augusztus 8., hétfő

Költöztünk

Végre van internetünk! 3 hetet kellett várni, hogy az új házba átkössék! Az egyetlen ami jó volt benne, hogy a gyerekek nem lógtak egész nap a neten. Ehelyett sokat segítettek a költözésben, berendezgették a saját szobáikat. Norbi szinte mindennap lement a Kaukajärvi tóra fürödni. Mert bizony nagyon meleg nyarunk volt, 30 fok közelébe is felkúszott a hőmérséklet és a fehér éjszakák miatt éjszaka se hűlt le a levegő.




A költözés fárasztó, a költözés utáni láda-doboz-zsák-halom idegölő volt (van). Még most is hiányoznak fontos dolgok, és találok tárgyakat, ami után már tűvé tettem mindent.
A felújítás idő hiányában elmaradt, majd apránként szobáról szobára haladunk.
Addig is élvezzük, hogy milyen tágas a ház, mindenkinek és mindennek van kényelmes helye, nem hallatszik át a szomszédból a gyereksírás és/vagy kutyaugatás. Ehetek anélkül a teraszon, hogy a szomszéd jóindulatúan bebámulna. Barangolhatok a kertben, bújócskázhatnak a gyerekek, és simán elfér a 4 méteres trambulin. Még a másfél órás fűnyírás is élvezetes az új fűnyíróval.
Játékházikó Marcinak
 
A teraszon esőben is lehet grillezni - kipróbáltuk :)




2 megjegyzés:

  1. Már- már irigykedtem :D, de én képtelen lennék másfél órán át füvet nyírni:) Azért örülök, hogy ilyen szép helyre kerültetek:)
    Meleg volt nálatok. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
    na ezt tényleg irigylem. Minket elfelejtett most a nyár:(

    VálaszTörlés
  2. Ha jó idő van én szeretek a kertben ügyködni, és annyira szép a gondozott gyep.
    Júniusban mi is otthon voltunk, volt részünk a rossz időben.

    VálaszTörlés