Már tíz éve dolgozom Finnországban a Sammon patikában és úgy gondoltam, hogy bár nem szokás mégis meglepem valamivel a csajokat (meg az egy szem férfi kollégánkat). Mikor Limaránál megláttam a vaníliakrémes epertortát, rögtön tudtam, hogy ez lesz az.
Kicsit aggódtam, mert nekem a piskóta nem igazán szokott sikerülni, meg nem is tudtam próbasütést készíteni. Felesleges volt. Szépen feljött a piskóta, nem is esett öszze sütés után. Mondjuk a kettévágást még gyakorolnom kell. A csokimáz lehetett volna egy kicsit több is, de a végeredmény szuper lett. Az eper-csoki párosítás nagyszerű és pillanatok alatt elfogyott. Most le kell fordítanom finnre, mert a google fordító alapján nem lehet megsütni.
A receptet itt találjátok.
Gratulálok!
VálaszTörlésA 10 évhez és a tortához (is)! :)
Köszönöm:)
VálaszTörlés