2012. augusztus 10., péntek

Tonhalas lasagne / Tonnikalalasagne


Hozzávalók:
2 dbz tonhal konzerv
1 vöröshagyma
1 dbz (400-500g)  hámozott, kockázott paradicsomkonzerv
2 gerezd fokhagyma

bors
ôrölt paprika
olaj
 5 dkg margarin
0,5 dl liszt
4-5 dl tej
1 dbz (300 g) TexMex sajtmártás
15 dkg reszelt sajt
6 lasagne tésztalap


A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajon megpiritjuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett tonhalat, áttört fokhagymát és a fûszereket. Felforraljuk.

A sajtmártáshoz felolvasztjuk a margarint, belekeverjük a lisztet, de nem piritjuk meg. Hozzáadjuk a tejet és felforraljuk. Lehúzzuk a tûzrôl és belekeverjük a sajtmártást (helyethesíthetjük 15 dkg reszelt sajttal).

Tûzállótálba rétegezzük: tonhal, sajtmártás, reszelt sajt, lasagne lap... Legfelülre sajtmártás és reszelt sajt kerüljön.

200 fokon kb. 30 percig sütjük.





2 prk tonnikalapaloja valutettuna
1 tlk tomaattimurskaa
2 isoa valkosipulinkynttä

1 sipuli silppuna
öljyä
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
50 g margariinia
0,5 dl vehnäjauhoja
4-5 dl maitoa
1 prk juustokastiketta (tacohyllystä)
suolaa
150 g juustoraastetta
6 lasagnelevyä 
Kuumenna öljy kattilassa, freesaa sipuli, lisää joukkoon tonnikalat, tomaattimurska, valkosipuli ja mausteet, anna kiehahtaa. Tarkista maku.
Sulata kattilassa margariini, lisää jauhot joukkoon, älä ruskista. Lisää maito, kiehauta, ei tarvitse keitellä. Mausta suolalla. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon purkillinen juustokastiketta.
Lado uunivuokaan kerroksittain tonnikala"kastiketta", juustokastiketta, juustoraastetta ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäisenä on juustokastiketta ja juustoraastetta.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia. 
Lobéliám
Forrás/lähde: Hellapoliisi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése