2010. szeptember 18., szombat

Sport múlt

Már írtam arról, hogy Renáta abbahagyta a balettot.
Most Norbin a sor.


KARATE
Rajtunk kívülálló ok miatt már nem jár karatézni.
Pedig 2 évvel ezelőtt nagy lendülettel kezdte a SEI TO KAI karate egyesületben. Sikerült megszerezni a sárga övet. Tavaly azonban annyira késő este kezdődtek az edzések és a másnapi iskola miatt sok gyerek abbahagyta. Már csak Norbi volt egyedüli gyerek a felnőttekkel, amikor úgy döntöttünk, hogy abbahagyjuk.
2007 december



LABDARÚGÁS
Karate előtt 3 nyáron próbálkoztunk a focival is az Ilves ifjúsági  csapatánál. Eléggé fárasztó volt:  a heti 2 edzés mellett még a hétvégénkénti meccsekre kellett fuvarozni Norbit. Andrással ellentétben Norbit nem bűvölte el a labda szelleme. Teljesen hidegen hagyja a labdarúgás.
 Minden reményünk Marciban van.

2005. május




2006
 

 


2007

 

2008

 

 



 





JÉGKORONG
2005-től 3 évig jéghokizott Norbi  Koovee egyesületnél.  Nem egy olcsó sport, a hoki felszerelés elég sokba kerül.Nagyon szerettet hokizni, de nem akartuk, hogy versenyszerűen folytassa, mert nagy kötöttségekkel járt volna.

Szerencsére Finnországban hosszú a tél és nem kell messzire menni egy kis jégért. Jégpálya szinte parkban, iskola környékén található és haverokból sincs hiány.





ÚSZÁS
6 éves korától úszni járt szintén a Koovee szervezésében 4 évig.  Erről nem sok kép készült, mert az uszodában tilos fotózni.




Idén indult az iskolában teremhoki és sportszakkör. A mozgás ebben az évben sem marad el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése